Italiano

Киат Фарма

италианска козметика
Лого Киат Фарма

Мисията на „Киат Фарма“ е да предоставя качествени продукти за здраве и красота на достъпна цена за българските потребители.

Ценностите, които изповядва, са:

Точност – в работата и човешките отношения.
Прецизност – при избора на фармацевтични, био и натурални продукти за здравето и красотата на българските потребители.
Лоялност – както към брандовете, които дистрибутират, така и към партньорите и клиентите си.

Воденa от непрекъснато търсене на продукти с високо качество, от подкрепата на иновационните технологии и от изключителното внимание към детайлите, „Киат Фарма“ залага изключително на италиански марки медицинска козметика и фармацевтични продукти.

Пълната гама от продукти ще намерите в аптеки Витания.

НОВИНИ

Висококачествена италианска козметика срещу косопад

Италианска козметика

Пролетта е тук и се усеща по свежите аромати и цветове. Слънцето плахо се опитва да наднича иззад дъждовните облаци и да се откопчи окончателно от пипалата на зимата. Озарихме кожата на лицето и деколтето и сме готови да облечем любимата рокля. Нашият организъм, обаче, все още не може да се отърси от влиянието на зимата и точно в този период често се появява досаден косопад.

Хранителният режим обуславя здравината на косата. В началото на пролетта организмът все още има нужда от някои вещества, които трудно си е набавял през зимата. Забързаният ритъм и стресът могат допълнително да подложат на изпитание косата. Това може да доведе не само до косопад, но и до чупливост, изтъняване и загуба на блясък. Климатичните промени и промяната на светлината и температурата също влияят върху здравината на косъма.

От Киат Фарма имат доверие в италианската козметика и ни информират, че иновативната италианска фармацевтична компания Difa Cooper е разработила серия от продукти, които се грижат за благосъстоянието на косата.

Медицинският шампоан срещу косопад Adenosil е деликатен и е подходящ за ежедневна употреба. Той е подходящ за всички типове коса и е идеално допълнение към процедурите срещу косопад. Благодарение на технологията 1-3-AtodinaTM (комплекс от аденозин, орнитин и таурин) спомага за по-бързото възстановяване на цикъла на растеж на косата и предотвратява косопада. За възстановяването на здравината на косата благоприятстват също и екстрактите от алое вера и от овес. Пълното описание на технологията и ролята на енергийната молекула аденозин можете да видите тук.

Маската за коса Adenosil също е подходяща за всички видове коса и е особено показана за ползване при сезонен косопад или патологична загуба на коса. Тя също съдържа 1-3-AtodinaTM, но освен алое вера и овес, към каузата за възстановяване на косъм се включва също и маслото от шеа. Маската за коса Adenosil е особено подходяща за придаване на нов живот на коса, която е изтощена от боядисване, сушене със сешоар и изправяне с преса. Прочетете повече за маската тук.

Палитрата от продукти за коса на Difa Cooper се допълва от медицинския лосион за растеж на косата Adenosil GFm. Той е помощно средство за справянето със сезонния косопад. Базиран е на комплекс от полипептиди, които спомагат за удължаване на фазата на растеж и съкращаване на фазата на падане. Прочетете повече тук.

За тези, които към хранителния си режим, включващ сезонни плодове и зеленчуци, имат нужда да добавят и по-щедра доза от елементи, необходими за растежа и здравината на косата и ноктите си, могат да се информират за хранителните добавки Adenosil dieci plus и Nipon E Ultra.

Продуктите на Difa Cooper и друга италианска медицинска козметика можете да намерите в аптеки Витания.

Бъдете озарени и окрилени и се наслаждавайте на пролетта!

Италианска козметика: как да озарим кожата на лицето след зимата

Италианска козметика

Дебелите пуловери са в гардероба. Ариведерчи, пухени якета, високи яки около врата, плетени шалове! Настроението е приповдигнато и започват събитията на открито. Великден наближава и постите напомнят за необходимостта да пречистим тялото си с благодатта на пролетните плодове и зеленчуци.

Зимата е зад гърба ни. Успешно сваляме натрупаните слоеве и сме готови да облечем нашата любима лека рокля с отворено деколте. Но зимата е оставила своя отпечатък.

Кожата на лицето е помръкнала и без жизненост. През зимата тя е подложена на различни външни фактори. Студът, вятърът, сухият въздух в помещенията и замърсеният въздух навън я правят суха, деликатна и уязвима.

Защитният слой отслабва и кожата е по-изложена на действието на бактерии и микроби. Всичко това намалява тонуса и свежестта на кожата на лицето. Шията и деколтето, останали скрити под пуловерите и шаловете дълго време, също имат нужда от освежаване. Как да облечем нашата пролетна рокля?

От иновативната италианска компания Difa Cooper, лидер в дерматологията и екслузивно представяна в България от Киат Фарма, предлагат серията Cosmetici Magistrali – медицинска козметика, подходяща за озаряване на кожата на лицето, шията и деколтето.

За нежно почистване на кожата може да се използва почистващият лосион Магистрали Камила. Той съдържа дистилирана вода от лайка и липа, които имат успокояващо и освежаващо действие. Лосионът нежно отстранява грима, почиства кожата от замърсяванията, освежава я и я хидратира. Освен това е подходящ и за компрес за изморени и подпухнали очи, като по този начин можем да си откъснем и десетина минути релакс.

За да тушираме нежеланите ефекти на сухота от зимата, е необходима супер хидратация. Хидратиращият серум Магистрали Хиалурониус и хидратиращият ребалансиращ крем Магистрали Хиалурониус от серията италианска козметика Cosmetici Magistrali на Difa Cooper утоляват жаждата на кожата, като ѝ доставят щедри дози хиалуронова киселина. Кожата възвръща своята еластичност и става копринена и сияйна.

Озарени и окрилени, можем да облечем любимата си рокля!

Продуктите на Difa Cooper и друга италианска медицинска козметика ще откриете в мрежата на аптеки Витания.