100% ITALIANO

CentoVini – едно ексклузивно винено изживяване с 100% ITALIANO

100% ITALIANO представя първото издание на изложението на италиански вина CentoVini.

На 22 април 2023 г. в Концертната зала на Централен военен клуб в София ще може да се дегустират 100 внимателно подбрани италиански вина, голяма част от които са непредставяни досега в България. Избите ще бъдат представени от самите производители и ще има възможност за директен контакт с тях. Ще бъде представена също и италианска занаятчийска бира.

В рамките на изложението ще се проведат и 4 задълбочени мастър класа за вино, бира и зехтин екстра върджин, които са с ограничен брой места.

Заповядайте на това вълнуващо пътуване във винения свят на Италия!

Изложение на италиански вина CentoVini
Великденска коломба в 100% ITALIANO

🛵🇮🇹Отбихме се при нашите приятели от Olio D’oliva и 100%Italiano в търсене на традиционната за италианския Великден „коломба“ (в превод на български „гълъб“). Този сладкиш във формата на символа на мира🕊 неизменно присъства на италианската великденска трапеза.

Както винаги от 100% Italiano са заложили на безкомпромисното качество със занаятчийските коломби на Torronificio Federico Di Iorio. Те са приготвени с квас и изцяло натурални продукти🥚 и са отличени със сребърен медал🥈 в категорията „Иновативна коломба“ от конкурса „Най-добра коломба в Италия за 2021“ на Международната федерация за сладкарство, джелатерия и шоколадови изделия.
✅След кратко колебание си избрахме коломба с джинджифил, за да опитаме нещо ново и различно за нас.
🍫Като споменахме шоколад, ще трябва да признаем, че от Olio D’oliva си тръгнахме и с цели 2 огромни шоколадови яйца – едно с млечен шоколад и едно с бял! Те за нас са най-голямото изкушение на италианския Великден, защото носят многократна наслада: сладостта на шоколада, тръпнещото очакване да разберем какъв подарък🎁 се крие в тях и радостта от споделените мигове с най-близките хора.
🏆Ако имаше конкурс за 100% изкусители, 100% Italiano Wine със сигурност биха грабнали златото!
Добро настроение с 100% ITALIANO
🛵🇮🇹Един ден бродехме безцелно из малките и спокойни улички в центъра на София. Незнайно как в нас се породи желанието за отлично италианско вино🍷 и още някоя и друга италианска глезотия. Бързо се шмугнахме в Olio d’oliva, защото знаехме, че там ще намерим продуктите на бранда 100% ITALIANO. Както винаги си тръгнахме с пълни торби с вкусотии и шепи добро настроение🆙, предвкусвайки поредната италианска вечер, която щяхме да си спретнем.
❤️Когато изтънченият вкус на Италия ви липсва, ще го намерите в 100% ITALIANO!
Коледна треска в 100% ITALIANO
Коледа наближава и ни обхвана треска за подаръци.🎁
Тръгнахме с нашите претенции: нещо неповторимо, с което да поглезим любимите хора,👩‍❤️‍👨 и да е нещо италианско с изключително и безкомпромисно качество за нашите партньори. Оказа се лесно!

Отбихме се в

100% Italiano Wine – Beer and Food

и пред нас се отвори Раят на коледните подаръци: лични и корпоративни.

За всички любители на изискания 💯%🇮🇹 вкус има различни по размер кутии и кошници със специално подбрани изкушения. Olio d’Olivа, L’Italiano, Il Cioccolatoso, Dolce panettone, Friends🍻 box… Ами сега, кой да изберем⁉️
👌Бижуто, разбира се, е занаятчийското панетоне (с шоколад и круша, кайсия и шоколад и класическо), което трябва да присъства във всеки пакет!
За да бъде щастието ни пълно, се оказа, че човек може и сам да си композира одата на насладата.🥰 Нашата ода се оказа дълга и слагахме, ли слагахме продукти в кошницата.
Мммм, а каква ли ще е насладата?!
PS. Издадохме се пред нашите приятели и партньори, но сега и вие знаете откъде да поръчате вашите подаръци. 😉